Política de privadesa

Nostra política de privadesa descriu com arrepleguem, guardem o utilitzem la informació que recaptem a través dels diferents serveis o pàgines disponibles en aquest lloc. És important que entenga que informació arrepleguem i com la utilitzem ja que l'accés a aquest lloc implica l'acceptació la nostra política de privadesa.

Aquest lloc mesura el tràfic amb diferents solucions que poden utilitzar *cookies o web *beacons per a analitzar el que succeeix en les nostres pàgines. Actualment utilitzem les següents solucions per al mesurament del tràfic d'aquest lloc. Pot veure més informació sobre la política de privadesa de cadascuna de les solucions utilitzades per a tal efecte:

Google (*Analytics): http://www.google.com/intl/es_all/privacypolicy.html

Aquest lloc també pot albergar publicitat pròpia, d'afiliats, o de xarxes publicitàries. Aquesta publicitat es mostra mitjançant servidors publicitaris que també utilitzen *cookies per a mostrar continguts publicitaris afins als usuaris. Cadascun d'aquests servidors publicitaris disposa de la seua pròpia política de privadesa, que pot ser consultada en les seues pròpies pàgines web.